Aanbrengen en onderhoud van platte daken.

Producten

Ons team van gediplomeerde vakmensen biedt u service op maat als het gaat om het leveren en aanbrengen van dakbeschot, isolatie en dakbedekkingen in gemodificeerde dakbanen of kunststoffolie.

EPDM dakbanen

EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Diëen Monomeer en is een homogene elastische rubberen dakbaan. EPDM rubbermembranen zijn uitermate geschikt voor nieuwe projecten, voor renovatie van daken en kunnen in combinatie met de meeste andere dakbedekkings- en isolatiematerialen gebruikt worden.

Kenmerken:
- wortelvast, geschikt voor grasdaken/daktuinen
- beperkt onderhoud
- lange levensduur
- milieuvriendelijk

PVC dakbanen

Wij zijn als een van de weinige dakbedekkingsbedrijven gespecialiseerd in PVC-dakbanen. Wij leveren thermoplastische kunststof daken van uitsluitend topfabrikanten. Ze zijn bestand tegen mechanische, klimatologische en biologische invloeden.

Kenmerken:
- geschikt voor gras en tuindaken
- beperkt onderhoud
- in verschillende kleuren leverbaar
- lange levensduur
- milieuvriendelijk recyclebaar

 

Gemodificeerd bitumen:

Bitumineuze dakbedekking

In België voeren de bitumineuze systemen de overhand. Ruim 80% van alle platte daken worden bitumineus uitgevoerd.
Bitumineuze daksystemen zijn bijna altijd voorzien van een gemodificeerde toplaag. De meest voorkomende materialen zijn APP (Atactisch PolyPropyleen) of SBS (Styreen Butadieen Styreen) gemodificeerd.

Kenmerken:
- hoge weerstand tegen veroudering
- weinig onderhoud
- geschikt voor recycling
- esthetisch fraai in gemineraliseerde uitvoering

Bitumineuze shingles

Bitumineuze shingles, ook wel bitumineuze leien genoemd, bieden een ruime mogelijkheid op kleurvariatie. De shingle is samengesteld uit traditioneel bitumen met een extra zware glasvlies inlage en aan de bovenzijde voorzien van kleurvast keramisch gekleurde basaltkorrels die in de bitumen bovenlaag stevig zijn ingewalst voor langdurige kleurechtheid en bescherming.

Kenmerken:
- toepasbaar bij een dakhelling vanaf 15 graden
- licht in gewicht
- grote variëteit aan vormen